27. srpen 2009

Cesta na golf po česku trávou a mršinami

Dneska jsme měli od 9:30 zapsanou hodinu golfu, po zběžnym prohlédnutí google map jsme se moudře rozhodli vyrazit o hodinu dřív. Manhattan se zdá hodně malej, ale cesta tam byla na okraji dálnice, kde nás auta míjela tak o půl metru. Místní řidiči nejsou zvyklí na moc cyklistů (kterej magor by taky jezdil na kole po dálnici), takže cesta byla vážně zážitek.
Zdroj Fotky z Kansasu

Bylo to asi 7 kilometrů po kopcích nahoru a dolů. V jednou místě šla dálnice přeběhnout, a tak jsme se rozhodli, že tam necháme kola, a dál budeme pokračovat po kolejích. Tomáš si zkušeně jako první po čuchu všimnul, co to roste všude kolem trati. Celá trať byla obrostlá trávou (jako marihuanou :-)). Byly tam toho vážně mraky.

Nikdo nechodí v Americe pěšky, zvlášť ne po kolejích. Po chvílí jsme narazili na ožranou mršinu a lebu ležící opodál. Oboje bylo z nějakýho většího zvířete a asi od nějakýho jinýho ožraný, moc jsem to nezkoumal.
Zdroj Fotky z Kansasu z mobilu

Po chvíli jsme dorazili na golfový hřiště (není nutný připomínat, že jako největší sociálové :-) ). Člověk, kterej vede kurz, je typickej americkej kouč. Naštěstí mluvil místní angličtinou, takže mu bylo hodně rozumět, už všichni víme, že puttování je nejdůležitější součástí golfu a že hlavní je swing (pověděl nám to tak patnáctkrát). Potom už jsme šli na hřiště. 3/4 kluků, co tam byla, měla svoje vlastní golfový hole a došli si pro ně do auta (všichni tu mají svoje auto). Samotný hraní golfu mě dost bavilo, odpaly byly teda na začátku docela tricky, ale po chvíli jsem to dostal do ruky. Jěště teď mě bolí ruce.
Cesta zpátky byla trochu lepší, chtěli jsme se vyhnout dálnici, a tak jsme se plahočili kopcema po okreskách :-). Celkově byl golf super, ale příště pojedeme autem :-).

Štítky: , , ,

Počet komentářů: 2:

V 28. srpen 2009 2:50 , Blogger Destil řekl...

Super článek! Mršina rulez :)

Btw mas tam typpo - nejdůkežitější

 
V 3. září 2009 21:44 , Blogger void řekl...

jasny, diky :-)

 

Přidat komentář

Odkazy na tento příspěvek:

Vytvořte odkaz

<< Domovská stránka